Καλημέρα αγαπητό ημερολόγιο.
Σκέφτηκα, αν σε διαβάσει κάποιος λαθραναγνώστης, να προσθέσω εδώ και κάτι χρήσιμο. Το ένα, βέβαια, θα ήταν το F1 του έρωτoς. Αλλά γι’ αυτό θα γράψω αργότερα. Θέλει compilation ακόμη…
Πιο εύκολο (και παραπλανητικό για τον άθλιο λαθραναγνώστη του ημερολογίου μου) είναι δυο τρία take it or leave it links:

Για όσους χρησιμοποιούν τον Internet Explorer, ένα πολύ καλό εργαλείο είναι η Quero Toolbar (http://www.quero.at). Εργαλείο αναζητήσεων, αλλά όχι μόνον (δίνει στην έκδοση 7 του ΙΕ και την δυνατότητα αντικατάστασης της στάνταρ address bar, που αρκετοί απεχθάνονται…).

Για όσους χρησιμοποιούν και τους δύο browsers, τον IE και τον Firefox, πιθανότατα θα φανεί χρήσιμο ένα extension του Firefox, το plain old favorites (https://addons.mozilla.org/firefox/668), που δίνει τη δυνατότητα ―επαρκούς― χρήσης των Favorites των Windows μέσα από τον Firefox…

Eπίσης, την Gecko engine χρησιμοποιεί και το SeaMonkey, o browser – συνέχεια του Mozilla. Καλύτερος, κατά την γνώμη μου, σε πολλά σημεία του Firefox, αλλά με χειρότερο marketing… (http://www.mozilla.org/projects/seamonkey)

Αγαπητό ημερολόγιο, σε κλείνω τώρα και βάζω την γνωστή τρίχα στο γνωστό σημείο…

Advertisements