ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τον «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» εστάλη σήμερα στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη η εξής επιστολή:

Αθήνα 13/04/2009
Αρ. Πρωτ. 921
Κύριε Δήμαρχε,

Το Δ.Σ. του « Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» με οδυνηρή έκπληξη ανέγνωσε στον αθλητικό τύπο τις τουλάχιστον ατυχείς δηλώσεις σας κατά την απονομή του κυπέλλου στο σωματείο Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ, του οποίου ως γνωστόν Πρόεδρος είναι ο Αντιδήμαρχος κ. Καφέζας και κυρίως την ανεξήγητη (_;_) βεβαιότητα σας « ότι μετά 25 ημέρες θα πανηγυρίσετε μαζί με τον Π.Α.Ο ΡΟΥΦ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας».

Ο « Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» εκφράζει τη βαθύτατη πικρία και οδύνη όλων των Απολλωνιστών για την πρόωρη « ανακήρυξη» του Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ ως πρωταθλητή πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος και παρακάμπτοντας τη μεροληπτική στάση και θέση σας υπέρ του Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ και εναντίον του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και των λοιπών διεκδικητών του τίτλου, σας επισημαίνει ότι ο «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», ετίμησε, τιμά και θα συνεχίσει να τιμά την ιστορία του των 118 χρόνων και αταλάντευτα να διεκδικεί τις νίκες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μη επιτρέποντας σε κανένα να λησμονεί την προσφορά του στον Αθλητισμό και τον Ελληνισμό από το 1891 μέχρι σήμερα.

Πέραν όμως από το απρόσμενο πλήγμα του συλλόγου μας, οι δηλώσεις και η βεβαιότητα σας έχουν προκαλέσει σάλο, τόσο στον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, όσο και στο φίλαθλο κοινό, αφού προκάλεσαν τεράστιο θέμα ηθικής τάξεως και δημιούργησαν εύλογα ερωτήματα για το κύρος των αγώνων του πρωταθλήματος και τον τρόπο με τον οποίο κατακτώνται οι τίτλοι.

Εξαντλώντας κάθε όριο καλής πίστεως, θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκφράσατε μια προσωπική σας επιλογή για την οποία κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει, εκτός εάν γνωρίζετε πράγματα, που σας έδωσαν το δικαίωμα να πανηγυρίζετε από τώρα την ανακήρυξη της ομάδας που επιλέξατε ως πρωταθλήτριας.

Ο «Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», ανεξάρτητα απ’ όλα αυτά, θα δώσει τις μάχες του μέσα στα γήπεδα μέχρι το τέλος προασπίζοντας την ιστορία του και τα Αθλητικά Ιδεώδη και πιστεύει ότι θα δικαιωθούν οι αγώνες του επειδή το αξίζει.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡ. ΚΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝ. ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ

Advertisements